AMARAN !!!. Setiap tahun lebih 500,000 wanita di dunia terdedah dengan
KANSER SERVIKS dan 270,000 daripada kes ini berakhir dengan kematian!.

"Bagaimana Jika Saya Ingin Memberikan Anda Penyelesaian Untuk Mengatasi Masalah Jangkitan Kuman Yang Menjadi Penyebab Kepada
Penyakit Kanser Serviks Ini ? "

 

Daripada: Norazlina Ramdzan
Tarikh:Assalamu'alaikum / Salam Sejahtera,

Pada 1987, kajian CAP (Persatuan Pengguna Pulau Pinang) ke atas beberapa jenama popular tuala wanita mendapati bakteria yang tinggi melebihi 11,000 (lebih 10 kali ganda dari piawaian keselamatan Antarabangsa). Di mana bakteria ini boleh menyebabkan jangkitan kuman pada faraj kaum wanita seterusnya mendatangkan masalah kesihatan di kalangan kaum wanita. Statistik sakit puan tidak dapat di rumuskan dengan tepat tetapi sekiranya anda terbaca di dada-dada akhbar, boleh dikatakan saban hari ada sahaja berita atau kenyataan yang menyebut permasalahan kesihatan wanita. Malah lebih dari itu kerana, kebanyakkan wanita merasa segan dan tidak mahu berkongsi masalah utama yang mereka hadapi terutama masalah yang berkaitan dengan masalah peribadi.

Anda juga mungkin salah seorang daripada mereka yang pernah atau sering menghadapi masalah ini. Di antara masalah-masalah yang kerap di hadapi oleh wanita ialah :

Masalah ketika haid

Masalah ketika bersalin

Masalah Menopaus

Masalah ketidakseimbangan hormon

Masalah jangkitan kuman

 

Kajian Utusan Pengguna mengatakan bahawa tuala wanita biasa diancam toksin? Adakah anda tidak bimbang ?


(Klik untuk imej lebih besar)

 

Memperkenalkan
Tuala Wanita Berherba SUSEN
sejenis tuala wanita
yang mampu mencegah
Jangkitan Kuman!


(Klik untuk imej lebih besar)

 

Kebaikan
Tuala Wanita Berherba SUSEN

Menjadi kehendak setiap wanita ingin memiliki tubuh badan yang sihat dan dapat menjalani kehidupan seharian dengan aman bahagia tanpa sebarang masalah kesihatan yang adakalanya menjadi punca keretakkan rumahtangga. Justeru, jika anda adalah orangnya lihat keistimewan dan kelebihan Susen Sanitary Herb Pad ini.


Tahukah anda Tuala Wanita Herba Susen berfungsi :

Merawat penyakit Angin Pasang (lelaki)

Merawat semua masalah utama wanita

Merawat penyakit haid

Mengimbangkan sistem haid

Mencegah kegatalan, sakit sendi semasa haid

Membuang toksid dlm badan

Menghindari pembiakan bacteria di tempat sulit

Membuang toksid dlm badan

Menghindari penyakit & kulat (FUNGUS)

Menghindari jangkitan pundit kencing

Membuang gumpulan darah dlm uterus

Mengeringkan luka dgn cepat

Mencegah sengugut

Merawat keputihan dan Kekuningan

Mencegah Cancer rahim & payudara

Mengecutkan rahim selepas bersalin

Mencegah & merawat buasir

Memulihkan penyakit di bahagian usus

 

Apakah Kelebihan Lain
Tuala Wanita SUSEN ?

 

Apakata mereka
yang telah menggunakan
Tuala Wanita Herba SUSEN ?

 

"Kini saya sudah mengandung!"

Saya amat kagum dengan kehebatan herba tuala wanita Susen. Sebelum ini saya mengalami masalah senggugut tetapi kini tiada lagi. Saya amat menyukai produk ini kerana saya berasa amat selesa, nyaman dan yang paling penting produk ini selamat dan telah membantu kebersihan dalaman saya. Ketulan darah yang banyak telah keluar pada haid saya yang pertama selepas menggunakan produk ini dan terus membantu masalah senggugut saya yang serius. Saya amat yakin bahawa produk ini juga telah membantu perjalanan hormon dan darah saya, yang mana sekarang saya telah disahkan 2 bulan mengandung setelah menunggu selama lebih kurang 4 tahun. Saya amat gembira dengan diri saya sekarang dan terima kasih kepada tuala wanita herba berubat Susen!

Puan Sahiza Sahil, Kuala Lumpur.Puan Sahiza Sahil,
Kuala Lumpur

 

Tiada Masalah Haid Lagi

Saya mengalami masalah ketidakseimbangan hormon setelah mengambil satu kaedah merancang keluarga, yang mana kedatangan haid saya terganggu. Di samping itu, saya turut mengalami masalah keputihan yang banyak sehingga warna keputihan yang keluar berubah-ubah, dan saya berada dalam keadaan yang tidak selesa.Setelah mencuba pantiliner Susen, masalah keputihan saya telah berjaya dibantu, tiada lagi bau-bau kurang enak dan masalah kegatalan. Kesan yang amat menggembirakan saya adalah seminggu selepas itu, saya telah datang haid. Mulai deripada saat itu, kedatangan haid yang selama ini tidak teratur dan hingga sekarang saya dapat haid tiap-tiap bulan.Pantiliner dan tuala wanita Susen juga membuatkan saya amat selesa kerana saya sentiasa berada dalam keadaan bersih, segar dan tiada bau yang menghantui kaum wanita, walaupun semasa tidak didatangi haid. Herba hebat ini juga turut menguatkan dan mengetatkan rahim.

Puan Nurulizzah Mohamed, Kuala Lumpur.Puan Nurulizzah Mohamed, Kuala Lumpur

 

"Kini saya sudah mengandung!"

Saya telah menunggu hampir lima tahun untuk mendapatkan cahaya mata. Pelbagai cara telah diusahakan termasuk berbelanja puluhan ribu ringgit di hospital pakar, tetapi masih gagal. Alhamdulillah, 3 bulan selepas mengenali SUSEN, segalanya berubah. Saya baru sahaja melahirkan seorang bayi lelaki yang begitu comel sekali. Hidup saya begitu bererti kini.

Puan Norli, 47 tahun, Seremban.

 

"Kini, saya sihat seperti wanita lain!"

- Saya mengalami masalah datang bulan sejak remaja lagi. Haid saya tidak teratur. Setahun hanya 2 atau 3 kali sahaja. Tetapi, semenjak diperkenalkan SUSEN oleh adik saya, masalah dalaman saya telah dapat diatasi. Kini setiap bulan saya mengalami kedatangan haid dan saya kini normal seperti wanita lain.

Puan Nazha, 30 tahun, Ampang.

 

Apakah Bukti
Tuala Wanita Herba SUSEN
di iktiraf dunia ?

 

Inilah Tuala Wanita yang telah di anugerahkan PINGAT EMAS NO. 1 di Pameran Penciptaan Antarabangsa 2000 di Geneva, Switzerland, membuktikan yang jenama Susen berkualiti tinggi.

Telah menerima PINGAT EMAS di Pameran Penciptaan Antarabangsa di Nurmberg, Jerman pada 2002.

Di anugerahkan Anugerah Cemerlang di Pameran Inovasi Kebangsaan Taiwan pada tahun 1999.

Mempunyai No. Hak Cipta (Paten) Taiwan R.O.C. : 135928.

Mempunyai perlindungan Insurans sebanyak RM2.4 juta. Ini membuktikan ianya memang selamat digunakan.

Mempunyai Laporan Ujian Makmal dari SGS-Taiwan & PSB Singapore.

 

Kini dibawakan khas untuk anda,
Tuala Wanita Berherba SUSEN
mengikut pilihan & keperluan anda!NEW! : Susen Ultra Thick (6 Pads)
Saiz Pad : 40 cm
Harga : RM8.90/pack
Untuk wanita lepas bersalin & untuk kategori haid aliran berlebihan sewaktu tempoh berpantang atau selepas pembedahan.NEW! : Susen Heavy Flow / Overnight (10 pads)
Panjang pad : 28 cm
Harga : RM9.90/pack
Untuk kegunaan pada waktu malam bagi menahan kebocoran ketika berbaring dan untuk kategori haid aliran berlebihan.NEW! : Susen Regular Flow (10 pads)
Panjang pad : 24 cm
Harga : RM8.90/pack
Untuk kegunaan kategori haid yang biasa.NEW! :Susen Pantiliner (20 pads)
Panjang pad : 17 cm
Harga : RM7.90/pack
Untuk kegunaan harian sewaktu tidak didatangi haid.Susen Regular (10 pads)
Panjang pad : 24 cm
Harga : RM7.00/pack


Susen Pantiliner (20 pads)
Panjang pad : 17 cm
Harga : RM6.50/pack

 

 

Lihat Perbezaan Tuala Wanita Berherba SUSEN dengan Tuala Wanita Biasa

Nanti dulu!.
Anda masih lagi ragu-ragu ? Cuba lihat :

Kelebihan Tuala Wanita Herba Susen :

1. LAPISAN LUAR DARIPADA KAPAS ASLI Permukaan tuala yang selembut sutera diperbuat daripada kapas asli agar kulit terasa kering, bersih dan selamat.

2. CEPAT MERESAP Bahan-bahan yang digunakan adalah terdiri daripada bahan bermutu tinggi yang meresap dengan cepat untuk memberi perlindungan dan keselesaan yang maskima. Ujian yang dibuat di Taiwan menunjukkan kadar resapannya adalah 27.6 kali ganda meresap daripada tuala wanita biasa. Tiada lagi perasaan cemas atau bimbang terhadap ketirisannya walaupun pada saat yang tenat (heavy)

3. ULTRA NIPIS Sangat nipis, hanya 0.3 mm (aliran biasa). Ianya suatu ciptaan baru dan berinovatif. Bentuk garis luarannya amat sesuai untuk wanita. Ia juga berkemampuan untuk memberi keyakinan dan kepastian sepenuhnya sehingga tidak terasa akan kewujudannya.

4. MENGANDUNGI FORMULA KHAS HERBA ASLI Kesan utama adalah disebabkan formula khas herbanya yang sejati dan dipercayai turun-temurun. Satu-satunya cara semulajadi untuk meringankan bebanan dan tekanan kepada wanita sepanjang tempoh pusingan bulannya (haidnya).

5. KANDUNGAN BIO-TEK & ANTI-BAKTERIA Melalui kajian bio-teknologi yang terkini, Tuala Wanita Susen ini mengandungi bahan anti-bakteria dan cepat meresap. Cairan yang keluar dapat meresap dengan pantas jatuh ke dalam dan diperangkapkan supaya permukaannya kering. Dengan ini bacteria tidak berpeluang untuk membiak dan menjadikannya satu perlindungan yang selamat, bersih dan selesa.

6. PELAPIK KHAS TELUS UDARA Menggunakan kombinasi bahan asli yang mengandungi resin dan ekstrak tumbuh-tumbuhan untuk lapisan pelapiknya. Ia membentuk gelembung udara halus sebagai kusyen dan ruang udara antara lapisan dan menjadikannya selesa dipakai. Ujian oleh Jabatan Kesihatan Taiwan menunjukkan tiada kesan sebarang toksin dan tahap PH nya adalah 6.6.

7. SEGAR & TIDAK BERBAU Selesa dipakai, menyegarkan dan tidak mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan.

8. BUKTI TIDAK BERACUN Telah diuji oleh makmal SGS Taiwan Ltd untuk plumbum, raksa dan lain-lain racun dan bahan toksik. Ia menepati taraf USP, peraturan 61.

9. KAWALAN MUTU YANG BERTARAF TINGGI Menggunakan bahan-bahan termasuk selaput perlindungan yang bebas dari habuk yang menyerap cairan dan menahan kebocoran dengan berkesan agar kulit sentiasa segar dan kering. Ia adalah tuala wanita yang boleh dipercayai untuk keselesaan dan kering sepanjang hari

 

Cara-cara Membersihkan
Tuala Wanita Herba SUSEN

 

Tunggu Apalagi Beli Sekarang!
Sementara Stok Masih Ada!

 

Salam Bahagia Dari,

Norazlina Ramdzan
Wanita Niaga


ps - Awas!!.Cegah penyakit sebelum kena!. Sayangi diri anda sebelum anda menyayangi orang lain.

pps - Katakan ya! kepada Susen demi kesihatan anda selama-lamanya!. Dapatkan Tuala Wanita Berherba Susen,
di sini
.

 

 

 

[ Home ] [ Order ] [ Contact Us ] [ Disclaimer ] [ Affiliate Login ] [ Blog ] [ Forum ]

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hak Cipta Terpelihara 2007 www.wanitaniaga.com/susenonline

# Susen Online Wanita Niaga adalah sebuah website persendirian bagi tujuan pemasaran produk Susen Sanitary Pad dan telah berdaftar sebagai pengedar sah Lifecode Resources Sdn Bhd. Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang permasalahan yang timbul akibat dari penggunaan maklumat dari website ini.
# Tindakan anda untuk meniru atau mengubahsuai atau menyalin isi kandungan website ini dengan cara apa sekalipun AMATLAH DILARANG KERAS. Sekiranya kami mendapati ada mana-mana pihak yang cuba berbuat demikian, tindakan undang-undang akan di ambil dengan SEGERA!

-------------------------------------------------------------------------------------------